0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید

10 تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه

زمان مورد نیاز برای مطالعه 19 دقیقه
نویسنده : تیم تولید محتوا
1402/04/30
نظرات وبلاگ 0

زیبایی چشم‌ها همواره یکی از مهم‌ترین جنبه‌های جذابیت و جذب نظر در ظاهر انسان‌ها بوده است. از دوران باستان، زنان و مردان برای برجسته‌تر و جذاب‌تر کردن چشم‌های خود از انواع روش‌ها و تکنیک‌ها استفاده می‌کردند. با پیشرفت علم و فناوری، امروزه می‌توان با داشتن مژه‌های بلند، پر و زیبا، چشم‌هایی جذاب و زیبا داشت.

ایا می دانید اکستنشن مژه با کاشت مژه چه فرقی دارد؟ در این مقاله، به بررسی دو روش محبوب برای بهبود ظاهر مژه‌ها می‌پردازیم: کاشت مژه و اکستنشن مژه. هر دو روش هدف یکی دارند، اما از لحاظ اجرایی و نتایج حاصل از آن‌ها تفاوت‌هایی وجود دارد. با ما همراه باشید تا در این مقاله به صورت کامل و جامع تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه را بررسی کنیم.

در ابتدای این مقاله جهت بررسی این تفاوت ها با تعاریف کاشت مژه و اکستنشن مژه شروع می کنیم. بسیاری از کاربران بین کاشت مژه و اکستنشن مژه تفاوتی قائل نمی شوند و یا اطلاعی از تفاوت این دو ندارند که تیم پشتیبانی روژیا در این مقاله تصمیم به شفاف کردن این دو مورد پرداخته است  تا بدانید کاشت مژه بهتره یا اکستنشن.

بیشتر بخوانید: مژه اسپایکی چیست؟

تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه

تعاریف کاشت مژه و اکستنشن مژه

کاشت مژه و اکستنشن مژه دارای تعاریف متفاوتی هستند، به طور کلی می‌توان این دو روش در آرایش مژه را به شیوه زیر تعریف کرد:

اکستنشن مژه : به نصب و اتصال چند تار مژه مصنوعی به مژه طبیعی که با چسب 1 ماهه انجام داده میشود گفته می شود. 

کاشت مژه : به نصب و اتصال مژه های گره ای و یا مژه های مصنوعی که برای میکاپ استفاده می شود که با چسب موقت انجام داده می شود کاشت مژه گفته می شود.

استفاده از این روش‌ها می‌تواند تغییرات زیادی بر روی زیبایی چشم‌ها ایجاد کرده و باعث جذابیت آن‌ها شود. هر دوی این روش‌ها برای افراد با مژه‌های کوتاه و کم پشت پیشنهاد می‌شود،  اما دارای تفاوت‌هایی نیز هستند که در ادامه مهم‌ترین تفاوت آن‌ها را با یکدیگر به شما معرفی خواهیم کرد.

کاشت مژه و اکستنشن مژه مناسب چه افرادی است ؟

کاشت موقت مژه بهتره یا اکستنشن؟ کاشت مژه می تواند برای افرادی که مژه های کم پشت، کوتاه یا نامنظم دارند مفید باشد. همچنین می تواند برای افرادی که به دلیل بیماری یا درمان های پزشکی مژه های خود را از دست داده اند مفید باشد. همچنین اکستنشن مژه می‌تواند برای افراد مختلف با شرایط گوناگون مناسب باشد، اما به طور کلی برای کسانی که به دنبال مژه‌های بلندتر، پرپشت‌تر و حجیم‌تر هستند، ایده‌آل است.

تفاوت کاشت و اکستنشن مژه :

اکستنشن و کاشت مژه دارای تفاوت‌های هستند که باعث شده از یکدیگر متمایز شوند، برخی از مهم‌ترین تفات‌های کاشت و اکستنشن مژه شامل موارد زیر است:

1 - چسب کاشت :

برای کاشت مژه از چسب های موقت که به دو صورت بی رنگ و مشکی در بازار قابل عرضه هستند استفاده می شود دوام این نوع چسب ها حدودا 1 هفته می باشد اما برای اکستنشن مژه از چسب های 1 ماهه و دائم استفاده میشود 

حلال چسب های کاشت مژه آب می باشد و با آب گرم به راحتی ریمو میشود اما باید در نظر داشته باشید که در اکستنشن مژه حلال چسب ریوور های صنعتی هستند که در دو حالت کرمی و ژله ای در بازار قابل عرضه است .

غلطت چسب های کاشت مژه بیشتر از چسب های اکستنشن مژه می باشد به طوری که اگر چسب های اکستنشن مژه رقیق نباشد عمل نمیکنند و چسبندگی خود را از دست می دهند 

در کاشت مژه معمولا از چسب های تیوپی و قلم دار استفاده می شود ولی چسب های اکستنشن مژه معمولا به صورت قطره ای می باشند 

حجم مصرفی از چسب های کاشت مژه بسیار زیاد میباشند به طوری که حجم چسب کاملا قابل مشاهده است اما در اکستنشن مژه حجم چسب مصرفی بسیار کم می باشد که به راحتی قابل مشاهده نیست .

بیشتر بخوانید: تفاوت مژه اسپایکی و والیوم

تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه

2 -نحوه اتصال :

 از دیگر فرق کاشت و اکستنشن مژه میتوان به نحوه اتصال مژه های مصنوعی اشاره کرد بدین صورت که در کاشت مژه مژه های مصنوعی ته گره دار یا ریسه ای با استفاده از حجم زیادی از چسب بر روی خط مژگانی پشت پلک نصب می شود که همین امر باعث میشود در اثر تجمع مواد آرایشی از جمله کرم ضد آفتاب ها - کرم پودر ها و و خط چشم و ... و یا تجمع آلودگی های محیطی ( گرد و غبار ) میتواند باعث بسته شدن منافذ ریشه مژه ها شود و ایجاد بلفاریت شود.

اما در اکستنشن مژه تار های مژه به صورت تار به تار و با فاصله نیم الی یک میلیمتر از ریشه مژه ها نصب و اتصال داده میشود که باعث میشود از تجمع آلودگی ها و چربی ها جلوگیری شود و ایجاد بلفاریت نکند.

پیشنهاد خواندنی: رنگ مو شرابی

تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه

 

3 - تفاوت استایل مژه ها :

در کاشت مژه حالت تار های مژه به صورت محدود در بازار عرضه میشود برای مثال مژه های ریسه ای در دو استایل C , L , D  وجود دارد اما در اکستنشن مژه تنوع استایل ها بی نظیر است ( B , C , CC , D , DD , L , M , LW , LC ,LD , و... ) که همین تنوع بالای مژه ها در اکستنشن باعث زیبایی بیشتر اکستنشن مژه نسبت به کاشت مژه میشود .

بیشتر بخوانید: چه ضد آفتابی بخرم

تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه

4 - تفاوت در قیمت :

در کاشت مژه متریال مصرفی از هزینه کمتری برخوردار است اما در اکستنشن مژه متریال از جمله پالت های مژه و چسب ها به دلیل فرایند تولید حرفه ای تر و پر هزینه تر قیمت های بالاتری دارند که همین امر سبب افزایش دستمزد اکستنشن مژه نسبت به کاشت مژه در بازار دارد.

همچنین در اکستنشن مژه به دلیل فرایند تخصصی تر و نیازمند به کسب مهارت خاص باعث میشود هزینه انجام آن بالاتر میرود. ولی باید در نظر داشته باشید که این هزینه ها با توجه به مهارت مژه کاران میتواند قیمتی متفاوت داشته باشد .

بیشتر بخوانید: رنگ مو برای پوست تیره

بهترین چسب های اکستنشن مژه

5 - زمان انجام کاشت مژه و اکستنشن مژه:

زمان خدمات کاشت مژه در حدود 20 الی 30 دقیقه می باشد اما در اکستنشن مژه حداقل زمان انجام خدمات 2 ساعت و حداکثر زمان 3.5 ساعت می باشد .

معمولا تعداد مژه های افراد آسیایی بین 150 الی 250 عدد و افراد اروپایی بین 100 تا 150 تار مژه در پلک بالا می باشد و از آنجایی که اکستنشن مژه به صورت تار به تار به روی تمامی مژه های افراد کار میشود لذا زمان انجام خدمات صحیح و اصولی اکستنشن مژه نمیتواند کمتر از 2 ساعت باشد .

6 - تفاوت در ماندگاری :

یکی دیگر از تفاوت اکستنشن مژه و کاشت مژه در ماندگاری این دو خدمات است بدین صورت که در کاشت مژه به دلیل اینکه مژه ها بر روی پوست پلک با چسب موقت نصب و اتصال داده میشوند در اثر برخورد با آب بیشتر از 1 هفته نمیتواند دوام داشته باشد اما در اکستنشن مژه تار های مژه با چسب های دائم به روی تار مژه نصب و اتصال داده میشود که با کوچک شدن فولیکول تار مژه عمر مژه به پایان میرسد و سپس ریزش اتفاق می افتد و دوام نسبتا 3 الی 4 هفته ای دارد که پس از این تایم توسط تکنسین مژه، مژه ها ترمیم میشود. برای افرادی که می‌خواهند از مژه‌های بلند در مدت زمان بیشتری استفاده کنند، اکستنشن مژه پیشنهاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین چسب های اکستنشن مژه

بهترین چسب های کاشت موفت مژه

7 - آسیب به سلامت مژه و چشم :

در کاشت مژه به دلیل چسبندگی تار مژه ها به هم و حجم بالای چسب میتواند مانع چرخه رشد مژه ها شود و به سلامت مژه های شما آسیب برساند اما در اکستنشن مژه به دلیل انجام کاشت تار به تار مژه و حجم و وزن تار مژه ها این گونه آسیب زدن به مژه ها وجود ندارد و سلامت مژه شما تامین میباشد 

اما در اکستنشن مژه به هنگام واکنش شیمیایی اتصال مژه مصنوعی به تار مژه طبیعی با چسب های قوی و فوری انرژی به صورت گاز ساطع میشود که این گاز همان گاز پر خطر فرمالدهید است که یکی از عوامل ایجاد سرطان می باشد . اما در کاشت مژه این خطر وجود ندارد . اما امروزه در بازار ژل های جذب گاز فرمالدهید وجود دارد که مژه کاران می توانند به هنگام انجام خدمات آن را کنار دست خود بگذارند .

8 - تفاوت مراقبت های بعد از کاشت و اکستنشن مژه :

هشتمین تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه در کاشت مژه به دلیل استفاده از چسب های موقت نمیتوان چشم ها را با آب شست اما در اکستنشن مژه مراقبت ها بیشتر می باشد علاوه بر قرنطینه 24 الی 48 ساعته با آب نمی توان همراه با اکستنشن مژه از مواد آرایشی استفاده کرد و همچنین مژه های اکستنشن شده باید براش شوند.

از تفاوت های کاشت مژه و اکستنشن مژه در مراقبت های بعد از آن میتوان به نحوه استراحت اشاره کرد در اکستنشن مژه باید دقت داشت فرد نمیتواند به روی صورت روی بالشت بخوابد و باید مراقب آنها باشد زیرا باعث شکستگی تار مژه ها میشود .

و در ادامه برای پاک کردن کرم های آرایشی از دور چشم ها در اکستنشن مژه باید از میسلار های آرایش پاک کن و یا دوفاز های چشم پاکن بدون چربی استفاده کرد . بعد از اکستنشن مژه بهتر است افراد به استخر و سونا مراجعه نکنند.

بیشتر بخوانید: محبوب ترین مواد لیفت مژه و ابرو

بهترین مژه ریسه ای با قیمت ارزان

9 - تفاوت در حجم ظاهری :

یکی دیگر از تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه تفاوت در حجم ظاهری میباشد بدین صورت که در کاشت مژه نمی توان حجم ظاهری را با توجه به سلیقه مشتری زیاد و کم کرد زیرا مژه های مصرفی آن دارای حالت ثابت و مشخص می باشد اما در اکستنشن مژه به دلیل وجود تار های مژه با ضخامت های متفاوت و انجام تکنیک های متفاوت از جمله : کلایسیک - اسپایکی - والیوم - مگاوالیوم - فول مگاوالیوم و...میتوان حجم های بسیار متفاوتی با توجه به سلیقه مشتری ایجاد نمود .

10 - محدودیت های کاشت مژه و اکستنشن مژه :

آخرین تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه این است که کاشت مژه محدودیتی ندارد اما در اکستنشن مژه برای افرادی که دچار بیماری تیروئید و یا مشکلات هورمونی و یا در دوران بارداری و شیردهی قرار دارند منع انجام اکستنشن مژه را دارند زیرا ریزش تار های مژه در آنها بیشتر است همچنین، مراقبت‌های بعد از اکستنشن مژه بسیار مهم است تا از آسیب به مژه‌های طبیعی خود جلوگیری کنید. در نتیجه با توجه به هزینه مالی و وقتی بالای آن دوام بالایی برای این افراد ندارد و در نتیجه مقرون بصرفه نیست .

با بررسی هر یک از این موارد می‌توانید از بین کاشت مژه و اکستنشن مژه یکی را انتخاب و از زیبایی مژه‌های خود نهایت لذت را ببرید. 

مزایا و معایب اکستنشن و کاشت مژه

مزایا و معایب اکستنشن و کاشت مژه

اکستنشن مژه دارای مزایا و معایبی هستند که با توجه به بررسی تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه در این مقاله  می‌توان در مورد مزایا و معایب کاشت مژه و اکستنشن مژه  به موارد زیر اشاره کرد:

کاشت مژه :

  • هزینه کمتر
  • حجم ظاهری ثابت
  • سلامت کمتر مژه ها
  • استایل های محدود 
  • ماندگاری پایین تر 
  • محدودیت های کمتر 
  • زمان انجام خدمات کمتر

اکستنشن مژه :

  • هزینه بالاتر
  • سلامت مژه بالاتر 
  • ماندگاری بالاتر 
  • دارای محدودیت ها برای افراد خاص
  • استایل های بسیار بالا و متنوع
  • ظاهری طبیعی تر و زیبا تر 
  • مدت زمان خدمات بیشتر

انتخاب هر کدام از این روش‌ها بستگی به سلیقه و نیازهای شما دارد، سعی کنید با مقایسه این روش‌ها با یکدیگر بهترین روش را برای خود استفاده کنید.

نتیجه گیری:

فروشگاه آنلاین روژیا با تنوع بی نظیری از برترین و بهترین متریال های کاشت مژه و اکستنشن مژه تجربه خرید لذت بخشی را برای شما مصرف کنندگان - و لش آرتیست های سراسر کشور فراهم نماید.

روژیا با در نظر گرفتن انواع سلایق برترین و محبوب ترین متریال و وسایل کاشت مژه و اکستنشن مژه را با بهترین قیمت و با ارسال سریع به سراسر کشور گامی بزرگ در این عرصه برای شما عزیزان برداشته است.

نظرات کاربران
نظرات کاربران
با عضویت در سایت نظر خود را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید
افزودن نظر جدید
افزودن نظر جدید
acceptingtosubmitcomment
مشاوره و پشتیبانی